top of page
IMG_1345_Facetune_08-07-2019-18-02-42.jpg

Andreea Coțofană

Susțin copiii și adulții într-un stil de viață echilibrat, activ și creativ.

Certificări și Educație

Am studiat în Belgia arte plastice și pedagogie artistică, timp de 6 ani, la Académie de Beaux-Arts.

După masterul acreditat ca mediator și pedagog cultural, am urmat un curs de Hatha Yoga în Olanda fiind acreditată internațional ca profesor de yoga. Am completat cursul tradițional cu o formare de yoga pentru copii și familie. 

Cu mult interes pentru educație, sănătate și well-being, am ales să urmez diverse formări și școli pentru a completa nevoia mea de întregire și cunoaștere mai a sinelui.

Revenind în România, pasionată de o viață sănătoasă, am urmat o școală de nutriție și dietetică, fiind acreditată ca Tehnician Nutriționist și Psihonutriționist

 

În prezent, urmez o formare avansată de Coaching acreditată de EMCC si ANC și un curs certificat european de lungă durată de psihoterapie, specialitizat pe terapie integrativă.

Dezvoltare personală pentru copii și adolescenți

Organizez ateliere de arte plastice menite să dezvolte creativitatea și stima de sine a celor mici. Ședințele de yoga interactive și ateliere de nutriție pentru copii au scopul de a integra alegeri sănătoase, încă de la o vârstă fragedă.

 

Susțin copii intr-un stil de viață echilibrat, activ și creativ încă din mica copilărie.

IMG_9092.HEIC
Yoga at Home

Dezvoltare personală pentru adulți

Lucrez ca nutriționist si coach, ofer consiliere psihonutriționlală și ședințe de coaching. Acestea oferă sprijinul necesar pentru o transformare profundă a persoanelor care își doresc o schimbare de lungă durată.

În privat, susțin ședințe de yoga. Îndrum oamenii spre o practică meditativă si conștientizare a corpului prin posturi tradiționale de yoga și tehnici de respirație.

Pentru mai multe detalii te invit pe https://www.cotofanaandreea.com/

bottom of page