top of page

Pictură (4-12 ani)

Alege să antrenezi alături de mine spiritul de observație și abilitățatile psiho-motrice ale celui mic.

 

Printr-un mod armonios construim repere culturale a unei baze artistice, îmbunătățind capacitatatea de exprimare plastică, creativitatea și experimentele libere.

Ce misiune au atelierele de pictură

Atelierul își propune să dezvolte prin pictură și desen deprinderi de lucru, capacități de exprimare, îmbinând într-un mod simplu corespondentele între elementele de limbaj plastic și cel natural.

 

Prin intermediul activităților creative, se favorizează o înțelegere mai bună a mediului înconjurător noțiuni despre cromatică, diversitatea formelor, spațiu și perspecitvă.

Ce conține ora

Se experimentează tehnici diferite cu teme diverse dezvoltate pe module. 

 

Atelierele de creație pot fi inspirate și de către lucrările și stiluri cunoscute ale marilor artiști iar astfel prin joacă și relaxare ne putem familiariza și cu istoria artei.

Concluzie

Atelierul de pictură  are ca scop dezvoltarea imaginației și materializarea creativității prin elaborarea un stil personal. 

Atelierul își propune să șusțină și să dezvolte călătoria spre creativitate și expresia de sine prin tehnici artistice.

Prin expresia liniilor,  culorile aprinse sau tăcute, ritmurile sacadate sau simplitatea plină de sens a unei suprafețe, forme suave sau puternice rezultă un canvas cu universul fiecărui suflet. 

Astfel, atelierul creează contextul perfect pentru conectarea profundă cu sinele și exprimarea libera a stărilor de spririt traduse prin culori și gesturi.


În ambientul relaxant, corpul devine mai fluid, mentalul mai blând și spiritul poate să se exprime mai ușor în procesul de creație. 

Un moment de reculegere, de reconectare, de relaxare.

bottom of page